Phone : (621) 555 6789   |   Mail :hello@cynus.net

Kysymyksiä ja vastauksia

Yhdistyksen (tai vastaava julkisen toimijan) on hyvä kartoittaa, mutta me tarvitsemme opastusta. Se voi tehdä?.

Kyllä. Järjestämme koulutusta käyttöön tarvittaessa, jolloin kartat Hämeenlinnan kaupunginkirjasto pääkirjaston tietokoneluokassa. Ota yhteyttä info@virtuaalipolku.fi tai numero 050 304 65 61, kuten sovitaan

Haluamme tehdä yhteistyötä Virtuaalipolku.fi palvelua. Se voi tehdä?

Olemme aina kiinnostuneita kanssa yhteistyötä Kanta-Hämeen julkisia toimijoita. Ota yhteyttä info@virtuaalipolku.fi tai numero 050 304 65 61.

Haluaisimme myös QR-koodin, miten se tehdään?

Ota yhteyttä info@virtuaalipolku.fi i tai numero 050 304 65 61 .

Mitä teen, kun siirryn Googlen virtuaalinen reittikarttoihin näennäispolkua kartoittaa reitit ja ei enää näy?

Tämä ongelma ilmenee vain, kun käytetään vanhaa Internet Explorer-selaimen. Päivitä selain Internet Explorerin versioon 9. Jos päivitys ei ole mahdollista, niin muuttaa selaimen kuten Google Chromea tai Mozilla Firefox. Karttoja tekee virtuaalitien kuvakkeita ei näy oikein, vaikka käytän Google Chromea tai Mozilla Firefox.
Kartta on yksi aika yhteensopivuusongelma uuden versiot selaimen. Kuvakkeet ovat kartalla, mutta kunnolla vain, kun karttaa on tallennettu.

Miksi ole täydellinen karttoja? Useimmat toiminnot eivät toimi opasta?

Jos käytät Internet Explorer-selaimen, päivitä selain Internet Explorerin versioon 9. muiden selainten, kuten Google Chrome ja Mozilla Firefox karttoja voidaan tehdä helposti.

Onko minun rekisteröityä virtuaalisen polun ja jos haluan käyttää karttoja?

Ei tarvetta. Voit käyttää kaikkia karttoja tietokoneella tai virtuaalioperaattorit rekisteröinti Trail. Jos haluat lisätä omia karttoja palvelun, vaadimme rekisteröitymistä.

Miksi sivusto näyttää oudolta tai ei toimi?

Virtual Path käyttää uutta verkko-ominaisuuksia, jotka eivät välttämättä toimi vanhoissa selaimissa. Virtuaalinen polku otsikot fontti on Yanone Kaffeesatz, jota sovelletaan lataamiseen sivuille Googlen palvelimilta, ei fonttia hakutoiminto jos selain on päivitettävä. Jos ruma fontti häiritsee sinua, voit korjata ongelman lataamalla fontin tietokoneella tai käyttämällä Internet-selaimen uusin versio. Suosittelemme päivittämään internet-selaimen uusimpaan versioon. Klikkaamalla alla olevia kuvakkeita voit käyttää ominaisuuksia ja päivittää uudet selaimet selaimen. Jos käytät Internet Explorer-selaimen, päivitä selaimen versioon 9, jotta sivusto toimii oikein.